Diensten

Oplossingen om jou en jouw bedrijf een ontzorgende digitale ervaring te bieden

Jouw partner in ICT

Met onze diensten ondersteunen en ontzorgen wij Particulieren en het Midden- en Kleinbedrijf. Zo kunnen zij zorgeloos gebruik maken van ICT.

ICT-beheer

Met Kwalimax’s professioneel ICT-beheer ben je in veilige handen. Wij bieden proactieve monitoring, snelle probleemoplossing en regelmatige updates om jouw systemen soepel te laten draaien. Vertrouw op onze deskundige ondersteuning voor een betrouwbare, veilige en geoptimaliseerde IT-omgeving. Focus op jouw kernactiviteiten terwijl wij jouw technische uitdagingen beheren.

(Online) Werkplek

Met de (Online) Werkplek van Kwalimax heb je overal toegang tot jouw digitale werkomgeving. Werk efficiënt en veilig, waar je ook bent. Geïntegreerde tools en applicaties zonder zorgen over onderhoud en beveiliging. Flexibiliteit en mobiliteit voor naadloze samenwerking. Ervaar een nieuwe manier van werken met onze betrouwbare (Online) Werkplekoplossing. Boost jouw productiviteit en groei met Kwalimax.

Microsoft 365

Ontdek de mogelijkheden van Microsoft 365 bij Kwalimax. Werk slimmer met vertrouwde apps zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, altijd up-to-date en toegankelijk vanaf elk apparaat. Efficiënt samenwerken met Teams, waar vergaderen en chatten samenkomen. Bescherm jouw gegevens met geavanceerde beveiliging en back-upfuncties. Met Microsoft 365 ben je klaar voor de moderne werkomgeving. Laat Kwalimax jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met de krachtige productiviteitstools van Microsoft 365.

Hardware & Software

Kwalimax is jouw complete technologiepartner met een breed scala aan hoogwaardige hardware van gerenommeerde merken, waaronder Lenovo, HP, en TP-Link. Ontdek onze selectie van computers, laptops en printers voor al jouw zakelijke behoeften. Daarnaast bieden we een gevarieerde selectie softwareoplossingen die perfect aansluiten op jouw bedrijfsprocessen.

Cloud-telefonie

Ontdek de voordelen van Cloud Telefonie bij Kwalimax. Met onze geavanceerde cloudgebaseerde telefonieoplossingen ben je altijd verbonden, ongeacht waar je werkt. Geniet van kristalheldere gesprekskwaliteit, schaalbaarheid en flexibele functies, zoals voicemail naar e-mail en doorschakeling naar mobiele apparaten. Verlaag de kosten en onderhoudslasten van traditionele telefoonsystemen en stap over op de toekomst van zakelijke communicatie.

Fysieke toegangscontrole

Als Kisi Authorized Dealer biedt Kwalimax ICT-services innovatieve fysieke beveiliging voor bedrijven. Mobiel toegangsbeheer, real-time monitoring en flexibele rechten. Verhoogde de beveiliging en vereenvoudig toegangsbeheer met Kisi Cloud-Based Access Control. Veelgebruikt in (flex) kantoren, Fitness & Welness en Enterprises.

Netwerkverbindingen

Een betrouwbaar netwerk is essentieel voor een goed functionerend bedrijf of huishouden. Wij zorgen voor de juiste netwerkinstallatie, het oplossen van netwerkstoringen en het beveiligen van jouw verbinding.

Websites

Als je op zoek bent naar een nieuwe website of updates moet doorvoeren op een bestaande website, kan Kwalimax professionele website-ontwikkeling en onderhoudsdiensten bieden.

Security & Backup

Bij Kwalimax bieden we geavanceerde Security & Backup-oplossingen om jouw bedrijf te beschermen tegen dreigingen en om de continuïteit te waarborgen. Met robuuste beveiligingsmaatregelen, zoals firewallbescherming en antivirussoftware, houden we jouw systemen veilig tegen cyberaanvallen. Bovendien zorgen onze betrouwbare backup-oplossingen ervoor dat jouw belangrijke gegevens altijd veilig zijn, mocht er zich toch een onverwacht incident voordoen. Vertrouw op onze expertise om jouw waardevolle bedrijfsgegevens te beschermen en zorg voor gemoedsrust in een steeds veranderend digitaal landschap. Kies voor Security & Backup van Kwalimax en blijf beschermd en veerkrachtig.

Data herstel

Per ongeluk bestanden verwijderd of een harde schijf gecrasht? Geen paniek! Ons ervaren team herstelt verloren data van diverse media zoals hardeschijf, SD-kaart en smartphone. Als Erkende Stellar Data Recovery Service Partner staan wij voor je klaar om data van elk type media terug te laten halen door Stellar Data Recovery de nummer 1 in dataherstel wereldwijd.

Reparatie

Heeft jouw computer of laptop kuren? Onze deskundige technici staan klaar om problemen op te lossen, software te updaten en hardware te repareren.

Hosting

Betrouwbare webhosting is essentieel voor een succesvolle online aanwezigheid. Bij Kwalimax zorgen we ervoor dat jouw website altijd toegankelijk is voor bezoekers, waar ze zich ook bevinden. Onze hoogwaardige servers en geavanceerde technologie garanderen razendsnelle laadtijden en optimale prestaties.

Training & Consultancy

Bij Kwalimax bieden we uitgebreide Training & Consultancy-diensten om jouw team op te leiden en jouw bedrijf te begeleiden naar technologisch succes. Onze deskundige consultants staan klaar om trainingen op maat te verzorgen voor Microsoft 365, VMware, Storage, Backup en Disaster Recovery. Leer de volledige potentie van deze krachtige tools te benutten en ontdek hoe je ze effectief kunt integreren in jouw bedrijfsomgeving. Met onze hands-on training en begeleiding ben je goed uitgerust om technologie optimaal te benutten en de efficiëntie te verhogen.